Surprinde-ti iubita/ sotia cu un buchet de flori! - Guest post

Ti-ai suparat iubita si nu stii cum sa impaci? Era o gluma pe seama acestui subiect, si se spune ca, cu cat ai suparat-o mai tare cu atat buchetul de flori trebuie sa fie mai mare. Exact, flori, florile sunt singura modalitate prin care o femeie te iarta atunci cand ii gresesti, ca pe langa flori mai adaugi si altceva, asta e alta treaba, dar credeti-ne ca florile fac toata treaba. Nu exista femeie careia sa nu-i placa sa primeasca un buchet de flori, si tocmai de aia noi la Magazinul de Flori (http://magazinuldeflori.ro) am pregatit buchete deosebit de frumoase aranjate intr-un mod unic pentru femeile din viata ta. Cumpara flori pentru iubita in fiecare zi, nu trebuie sa fie ceva scump sau pompos, un trandafir o va face fericita, iar daca ea este fericita, o sa aveti si relatie frumos si vei fi si tu fericit.

Daca ai ajuns deja la casatorie si se aprozie ziua femeii tale, Magazinul de Flori din nou iti sare in ajutor. Poti cumpara un tort delicios cu visine si ciocolata de exemplu si de asemenea un buchet de flori pentru ziua sotiei, surpriza va fi pe gustul ei, iar pe langa asta o sa va puteti bucura amandoi de cadoul acesta.

Sa-ti mai spunem ca pe langa tortul cu visine si ciocolata mai avem si altele? Da, mai avem, avem tort amandina, tort diplomat cu fructe care este perfect pentru zilele de vara calduroase, tort cu ciocolata si multe frisca, tort Monte-Bianco si asa mai departe, te invitam pe site sa le vezi si sa alegi ce este mai potrivit pentru jumatatea ta. 

O zi frumoasa.
sursafoto: tumblr.com

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart