Cadouri faine de Craciun, Kalapod vine cu cateva idei pentru tine!

Nu stiu cum se face, dar in fiecare an in luna Decembrie, desi suntem constienti ca este luna cadouri, parca mereu suntem luati prin surprindere atunci cand vine momentul sa alegem cadourile de Craciun pentru cei dragi. Daca in postarea anterioara ti-am dat ca si idei de cadouri 3 parfumuri care mie imi plac foarte mult, de aceasta data eu o sa ma dau la o parte si o sa ii las pe cei de la Kalapod sa iti dea cateva sugestiii de cadouri, bineinteles indirect, hehe, caci tot eu o sa fiu spiridusul Mosului ca sa zic asa.

Asadar, Kalapod, vine in ajutor cu cele mai bune idei de cadouri de Craciun: genti femei la preturi foarte bune, cizme la reducere, botine, ghete, in principal incaltaminte de dama, portofele, curele, umbrele dar si produse pentru barbati cum ar fi la fel ca si in cazul produselor de dama, portofele, ceasuri, sosete, bineinteles incaltaminte, si de asemenea si chestiute pentru copilasi, mai bine zis, Kalapod are de toate pentru toata familia. Ow si tot la ei gasesti si produse de ingrijire pentru pantofi, chestii gen: creme, sprayuri, perii, care sa stii ca ar fi niste cadouri destul de practice. Adica in loc sa cumperi doar o pereche de cizme, poti cumpara si un produs pentru ingrijire si ai impuscat doi iepuri dintr-o lovitura ca sa zic asa.

Also, cei de la Kalapod iti mai fac un cadou, transportul gratuit la comenzi de minim 99 de lei si sa nu uitam de retur, care la ei este tot gratuit.

Deci daca vrei sa faci un cadou frumos sotului tau sau sotiei tale, iubitei tale, mamei tale, cui vrei tu Kalapod e alegerea perfecta! 

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!
xoxo, Dope Girl

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart